Reality check

Am revenit

Motivul este simplu, si nu am sa starui prea mult asupra lui. De fapt nu am sa insist deloc asupra motivului revenirii mele.

Ne mai auzim.

Advertisements

October 4, 2008 - Posted by | Uncategorized

3 Comments »

 1. asteptam raspunsul dvs.care ,din pacate nu vine?…am toata rabdarea din lume..’nu tot timpul”,banuesc ca iar santeti in “lipsa de inspiratie”…dar la urma urmei,ce inseamna? inspiratie..99 la suta transpiratie si 1 la suta inspiratie…scuze era vorba unui coleg de-al meu care a trait prin sec.4.i.e.n,imi iau permisiunea,sa fiu glumet.atat cat imi permite “lungul nasului”,nu stiu suna ;ironic sau sau pur si simplu banal,”las la aprecierea dvs” nu stiu ce sa mai zic?….am sa ancerc sa postez ,un comentariu cat de cat” decent si de actualitate”…ce parere aveti despre “fluturi”….[a se vedea comentariile initiale]…eu cel putin recunosc ca face parte din clasa “phapiloniade”, nu as pierde timpul meu “cel pretois,de altfel” cu teoria darwinismului”. care de altfel multi nu o accepta,nu o inteleg,si cel mai grav nu stiu sa o defineasca…nu am pretentia ca eu o cunosc pe de rost…dar cel putin o accept ca si posibiltate… totul este relativ cum ii placea sa spuna lui ..”ENSTEIN”…o scuza la intrebari …fara raspuns…iar am alunecat pe panta”cu riscul de a fii ridiculizat”.penibilului…off am inceput sa filozofez..bun…”inceput de poveste” ce?.. ce parere aveti ?..despre..emanciparea femeilor? am noroc ca nevastamea nu este acuma ,acasa….nu stiu dar parca suna aiurea ….nimeni nu se pune in calea lor…incepand cu dreptul la vot”in unele tari “pana la a deveni femei de cariera,ne acapareza viata.. si incet …incet…ne da peste cap orgoliu nostru masculin”au in ce domeniu am intrat??”.mai bine ma intorc la” fluturi” mei ca este mai sigur…macar ei sant frumosi,si colorati si nu sant falsi.DVS ATI INTELES CEVA DIN TOT CE AM SCRIS EU AICI CA EU NU INTELEG NIMIC….AM SARIT DE LA UN SUBIECT LA ALTU…IN SPERANTA CA … VA-TI DAT SEAMA CU CE?”OM” STATI DE VORBA?? CU TOATE CA SANT PUTIN….”OBOSIT,LA PROPRIU”ASTA E …MA-M INDAGOSTIT DE DVS….LA FIGURAT”FEREASCA D-ZEU,. AM FAMILE” .CE MAIT BINE AFUMAT…nu imi sta in caracter “sa-mi dau cu presupusul”pe net”MARE MINUNE SI NETU ASTA” dar daca tot este libera exprimarea.Lbera[in limita bunului simt]mai bine ma indragostesc de “hai sa zic blogul dvs.simplu si care pare”iesit din tipar”…sa nu ma intelegeti gresit,dar daca unu isi da cu parerea si nu toti sant de-a cord cu ea…{parerea},…..este exlus si criticat…dar decat sa fiu adeptul celei”mai mari blogerite din romania”stiti la ce sau,mai bine zis ma refer?mai bine va prefer pe dvs .macar dvs. dati sens unui subiect…ce ar mai fii de spus??nu stiu??si deseara trebuie sa ma duc la serv.in speranta ca nu va-m rapit timpul dvs.de “ideile nu pot fi ucise” eu mizez totusi pe “idealurile nu pot fi ucise”si as putea sa argumentez….dar asta este alta poveste……in speranta ca nu va-m plictisit….acelasi SILVER…

  Comment by Anonymous | October 24, 2008 | Reply

 2. P.S sper ca veti da un rasupuns cat de cat,onorabil,si mai ales sa fie,despre “FLUTURI” …SI TOTUSI,VREAU SA CONTRIBUI LA”IDEILE NU POT FI UCISE”….AMI PLACE” IDEA”DAR PARCA TOTUSI RAMAN LA PAREREA MEA ,{nu vroiam sa fac asta dar dvs al dati ex, pe “FIDEL”
  bun de acord eu vi-lasi da pe TATARESCU???….putem argumenta,si totusi vom intra in polemica …ceaa ce urasc cel mai mult….astept rasunsul dvd. nu de alta dar nu as vrea sa cad in cealalta “extrema” acelasi SILVER…

  ,

  Comment by Anonymous | October 24, 2008 | Reply

 3. Haideti sa continuam invitandu-va sa postati comentariile dvs la articolele mai recente, ca avand atat de putin timp la dispozitie, mi-e greu sa urmaresc comentariile din articolele mai vechi.
  Si ca sa va fac pe plac, uitati ca am scris despre criza financiara, insa am facut-o in stilul meu, un stil care imi place sa cred ca e mai pe intelesul tuturor.
  Ne mai auzim.

  Comment by flpmihai | October 30, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: