Reality check

Prea "tare" … parca seamana cu Basescu :)

Chiar nu aveam nimic de spus, insa poza asta eclipseaza cu mult toata arta fotografica contemporana si istorica laolalta. Priviti tonurile de un palid caracteristic ce tradeaza pudoare, sfiala, rusine si sensibilitate in acelasi timp.

Priviti liniile fetei, chiar daca sunt greu de urmarit, si veti deconspira o intreaga istorie de emotii, de trairi din cele mai alese.

Priviti ochii acestia gingasi, care tradeaza o blandete rara, o duiosie iesita din comun, o dragoste – de care sincer ma pot lipsi.

Evident (din pacate) este si parul, ingrijit cu o grija aproape chirurgicala, incadrand feericul chipului intr-o splendoare nemaintalnita. Acest par care simbolizeaza alfa si omega, inceputul si sfarsitul, caci nu stii de unde incepe si unde se termina. Si, ca o adevarata desavarsire, priviti clamita de par, sau pieptanul uitat parca inadins – cum se imbina cu transcedentalul par.

As finaliza descrierea acestei opere de arta lovita de blestemul anonimatului, obscuritatii si uitarii, cu finetea bretelelor asortate cu margelutele de la gat – aspect care poate fi pus in valoare doar de figura centrala.

Ne mai auzim, dragii mei critici de arta … ca si mine.

Advertisements

May 15, 2009 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: