Reality check

8 ani de fericire

Am impinit 8 ani de cand sunt impreuna cu frumoasa mea sotie. De casatorie sunt doar putin peste 4 ani, insa suntem „doi” de 8 ani.

Tot ce-mi doresc acum este sa se inventeze florile care sa se ridice la nivelul ei, sa se reinventeze DEX-ul sa-i pot spune ce simt pentru ea.  In schimb tot ce pot face e sa am grija de ea, sa nu o supar nici cu cel mai mic gest, sa devin barbatul pe care il merita, si sa am grija de mica noastra lume, separat de teatrul din exterior.

Atat. Atat de simple si limitate sunt cuvintele si constructiile lexicale, incat nu reusesc sa asez gandurile pe hartie (sau ce-o fi), la nivelul a ceea ce ar trebui exprimat. Poate daca as putea atasa privirea ei aici, ati intelege.

 La multi ani micuta mea.

Advertisements

January 14, 2010 - Posted by | Uncategorized

6 Comments »

 1. sa traiti fericiti pana la adanci batraneti, si sa nu uitati ca sunteti printre “happy few” (cum se zice in eng – mi s-a parut expresia potrivita) care stiu sa-si surprinda partenerul cu asemenea declaratii.
  la multi ani!

  Comment by Z | January 14, 2010 | Reply

 2. 🙂 Multumesc. Sau mai bine spus, multumesc la fel. Insa ma indoiesc sincer ca suntem printre “happy few”. Fiecare relatie are farmecul sau, presupun, si fiecare are felul sau de a fi. Deci ne e vorba de “few” ci doar de o mare diversity de “happy”. Daca nu ar fi asa ar fi mare pacat …

  Comment by flpmihai | January 14, 2010 | Reply

 3. Fiecare are o latura pesimista, poate la mine este se materializeaza pe tema asta. oricum, am numarat destul de multe cupluri care au uitat si lucrurile mari, nemai vorbind de cele marunte de care s-a indragostit la inceput.
  presupun ca secretul e sa te schimbi odata cu schimbarile partenerului – spun asta pt ca oricum nu suntem aceeasi oameni peste 5 adni, 10 ani sau mai mult. atata timp cat stii ca merita efortul totul e bine.

  Comment by Z | January 14, 2010 | Reply

 4. scuze greselile de ortografie – ma tot razgandesc in formulare si uit sa sterg, si ordinea cuvintelor e cam ciudata in aceste conditii…

  Comment by Z | January 14, 2010 | Reply

 5. Daca e sa fi invatat ceva in cei 8 ani, este ca cea mai mare greseala este sa incerci sa-l schimbi pe celalalt. La inceput cand te-ai indragostit, te-ai indragostit de acel/acea altcineva asa cum era el (ea). Doar nu ai inceput o relatie ca pe o investitie, pe principiul: lasa ca o sa creasca si va deveni ce-mi doresc eu sa devina. Daca va dori sa se schimbe iti va cere singur ajutorul.
  In acelasi timp o relatie creste, se schimba, se transforma mereu. Nu mai are rost acum, de exemlu, sa ma uit cu jale in urma la vremurile cand imparteam acceasi porticala pe o banca in Copou. Acum nu-si are rostul, e frig,si poate nici nu vrei sa mananci portocale in ziua respectiva. Mai mult decat atat, sa stai 30 minute la rand la Kauffland cu o portocala in mana e jenant. “Joke apart” cum zice un mare poet in viata, trebuie sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata si relatia in prezent, si-ti garantez ca nu vei duce lipsa de surprize, trebuie doar sa fii deschisa la ele.
  Si un ultim lucru pe care l-am invata nu demult, este ca o relatie nu este ceva ce meriti, ce ti se cuvine, doar pentru ca asa consideri. O relatie trebuie intretinuta de ambele parti, altfel se stinge. Si e pacat.
  Mai vb. 🙂

  Comment by flpmihai | January 14, 2010 | Reply

 6. we will all be happy in our personal life!

  Comment by Z | January 15, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: