Reality check

Google search engine … error …

In ce tara traim? Cine sunt tinerii acestia cu acces la internet, acesti tineri “open-minded” care au devenit niste “masters of internet”? Sau sunt oare doar tinerii cei care utilizeaza in excess resursele on-line ale natiunii?

Am “dat” si eu un search pe Google, in urma manifestarii zgomotoase a lui Mircea Badea in cadrul emisiunii “In gura presei”, referitor la un asa zis “Dansul Pinguinului”, sa vad si eu ce e asta, cu ce se serveste, si in ce ocazii.

O manifestare a penibilului extrem, a inculturii crase, a murdariei sociale, a mizeriei sufletesti, a jegului national. Si totusi, pe locul 2 strecurat fortat in Topul marilor clasici ….

Astia mi i-am adus si eu aminte la repezeala, astia i-am cautat pe Google, de dragul comparatiei. Si am notat intr-un Excel numarul de rezultate afisate in cele “zero virgula ceva” secunde. Am inserat repede un grafic, si l-am pus aici sa-l vedeti si voi. Da, Dansul Pinguinului e pe locul doi, cu sanse mari de a surclasa “Lacul Lebedelor”. Ghinion …

Inainte de “a trai bine”, mai bine sa ne fereasca Dumnezeu …

Advertisements

June 1, 2010 - Posted by | moved to www.flpmihai.blogspot.com, Uncategorized

2 Comments »

  1. eu nu mi-as face prea multe griji. Acest dans face parte din categoria “hituri de o vara” (ca “libera la mare”) – nu cred ca isi va mai aduce cineva aminte de acest dans peste un an. pana atunci…. nu putem decat sa contribuim la cresterea celorlate search-uri din google 🙂

    Comment by Zorro | June 3, 2010 | Reply

  2. Pai in fiecare an este un “hit de o vara” insa nu cred ca ar trebui sa ajunga nici pe departe asa de “sus” in clasament. De fapt, daca ar fi sa decid eu, nu ar trebui sa apara deloc in clasament.
    Si nu am sa mai contribui la nici on Google search – am sa-i lasi pe prostanii astia (scuze pentru expresia “astia”)n sa infunde caile internetului cu toate dejectiile de care sunt capabili. Poate facem o deratizare generala la sfarsit.

    Comment by flpmihai | June 3, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: